BENVINGUDA

L'AMPA

Us donem la més cordial benvinguda i us oferim la nostra Associació com a lloc de trobada, intercanvi, debat i sobretot de treball per tal que l'educació dels nostres fills/filles sigui de qualitat. Estem convençuts que la unió fa la força i que compartir ens servirà per ajudar-los.

Volem promoure l'associacionisme dels pares i mares dels alumnes del centre en l'àmbit social, cultural, així com col·laborar amb l'equip docent per garantir la bona qualitat de la formació educativa dels alumnes. Des de l’AMPA participem en la gestió del centre mitjançant els representants al Consell Escolar del Centre i el contacte directe i fluid amb la direcció del centre.

Ens encarreguem de l’organització de les activitats extra escolars i les festes assenyalades, participant en els actes culturals i lúdics, organitzats pel centre. També fem aportacions econòmiques a l’escola per tirar endavant projectes com el de reutilització de llibres de text.

Però el més important és la implicació dels pares. Tots els pares i mares tenim coses per aportar i coses per aprendre.

APOSTEM PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT



divendres, 16 de desembre del 2022

nadal




Hola famílies

Durant les ultimes setmanes un grup de voluntaris s'han dedicat a fer la decoració del gimnàs per tal que el dia del concert de Nadal els nens gaudeixin d'un escenari adequat per la ocasió

La decoració ha tingut en compte el projecte interdisciplinari d'aquest any que és l'art i és per aquest motiu que s'ha convertit en els alumnes en artistes i se'ls ha demanat que es dibuixessin a si mateixos o que dibuixessin quelcom que els representes. 

Amb tots els dibuixos s'ha format un arbre de nadal molt gran i alguns s'han emmarcat i enganxat a la paret per crear el Museu de l'Escola Bac de Roda.

Com podeu observar a les fotos, ha quedat espectacular,  i els privilegiats que puguin venir al concert de Nadal del proper dimarts dia 20 ho podran veure en directe.

Agraïm tot l'esforç realitzat per aquests voluntaris d'ambientar l'escenari per que tots podem gaudir d'un esdeveniment tant especial.


Bon Nadal!


Hola famílias

Durante las últimas semanas un grupo de voluntarios se ha dedicado a realizar la decoración del gimnasio para que el dia del Concierto de Navidad los niños puedan disfrutar de un escenario adecuado a la ocasión.

La decoración ha tenido en cuenta el proyecto interdisciplinario de este año que es el arte i es por este motivo que han convertido a los alumnos en artistas y se les ha pedido que se dibujaran a si mismos o que dibujaran algo que los representara.

Con todos los dibujos se ha formado un arbol de Navidad muy grande y algunos se han emmarcado y colgado en la pared para crear el Museo de la Escola Bac de Roda.

Como podeis observar en las fotos, ha quedado espectacular,  y los privilegiados que puedan asistir al concierto de Navidad del próximo martes dia 20 lo podran ver en directo.


Agradecemos el esfuerzo de los voluntarios de ambientar el escenario para que todos podamos disfrutar de un evento tan especial.

Feliz Navidad!!