dijous, 30 de gener del 2020

CELEBREM EL DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU

Dijous 30 de gener es celebra el dia escolar de la no violència i la pau (DENIP).

Aprofitant aquest dia tant senyalat el Salvador Garcia (mestre de l'extraescolar d'Aikido) i amb la col·laboració de l'escola i l'Ampa, us convida a fer una sessió d'aikido pares i fills oberta a tota l'escola el proper dissabte 1 de febrer, amb la finalitat de donar a conèixer aquesta modalitat d'arts marcials i mostrar que les arts marcials no van unides a la violència.

On i quan

Dissabte 1 de febrer de 11:30 a 12:30, aproximadament, en el pavelló de l'escola (entrarem per la porta del carrer Huelva).

Que cal portar

Heu de venir amb roba comoda (Xandall, malles i samarreta o similars), que permetin tenir mobilitat, bambes i mitjons (la sessió és podrà fer descalç o amb mitjons e inclús algun exercici amb bambes), i cabells recollits.

Aquelles persones que tinguin vestuari per practicar arts marcials poden portar-lo.

Requisits per participar

Cal apuntar-se per whatsapp amb l'Ainhoa (680.379.626) indicant quants adults i quants nens participaran per tal de poder garantir l'aforament, ja que és una activitat totalment gratuïta i limitada al aforament del pavelló.

Per tant cal avisar per telèfon de la assistència i el mateix dissabte al matí una estoneta abans de que comenci haureu de passar a signar les autoritzacions de participació que estaran ja preparades.

Quan us apunteu rebreu un petit dossier explicatiu sobre el DENIP i l'Aikido que ha preparat el Salvador per si voleu mirar-lo abans de la trobada de dissabte.

Qualsevol dubte podeu parlar amb l'Ainhoa.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada