BENVINGUDA

L'AMPA

Us donem la més cordial benvinguda i us oferim la nostra Associació com a lloc de trobada, intercanvi, debat i sobretot de treball per tal que l'educació dels nostres fills/filles sigui de qualitat. Estem convençuts que la unió fa la força i que compartir ens servirà per ajudar-los.

Volem promoure l'associacionisme dels pares i mares dels alumnes del centre en l'àmbit social, cultural, així com col·laborar amb l'equip docent per garantir la bona qualitat de la formació educativa dels alumnes. Des de l’AMPA participem en la gestió del centre mitjançant els representants al Consell Escolar del Centre i el contacte directe i fluid amb la direcció del centre.

Ens encarreguem de l’organització de les activitats extra escolars i les festes assenyalades, participant en els actes culturals i lúdics, organitzats pel centre. També fem aportacions econòmiques a l’escola per tirar endavant projectes com el de reutilització de llibres de text.

Però el més important és la implicació dels pares. Tots els pares i mares tenim coses per aportar i coses per aprendre.

APOSTEM PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT



diumenge, 15 de setembre del 2019

VINE A PROVAR LA NOVA ACTIVITAT DE ROBÒTICA

Aquest any estrenem activitat nova: Robòtica.

Però que és això de la robòtica i com funcionarà aquesta activitat?

L'activitat de robòtica està pensada perquè els infants a través de l'ordinador o tauletes construeixin un robot o similar amb diferents materials i peces de Lego en cada sessió mitjançant la programació d'aquests amb programes específics i que en finalitzar aquest funcioni.

Les sessions tenen una durada de 90 minuts un dia per setmana i consten de tres parts:

1- Xerrada i pluja d'idees

2- Programació i construcció del robot

3- Posada en comú i desmuntatge.

Doncs bé, tens curiositat, t'agradaria provar-ho? A continuació et convidem a les sessions de prova que realitzarà l'empresa Galegori de manera gratuïta durant aquest mes de setembre per aquells que estigueu interessat a provar i saber més d'aquesta activitat per tal de poder decidir si voleu realitzar-la.

Les dates són:

DILLUNS 16 DE SETEMBRE de 16:30 a 18:00 nivell 1 (1r i 2n de primària)

DIMARTS 17 DE SETEMBRE de 16:30 a 18:00 nivell 2 (3r, 4t, 5è i 6è de primària)

DIMECRES 18 DE SETEMBRE de 16:30 a 18:00 nivell 3 (1r i 2n d'ESO)

DILLUNS 23 DE SETEMBRE de 16:30 a 18:00 nivell 1 (1r i 2n de primària)

DIMECRES 25 DE SETEMBRE de 16:30 a 18:00 nivell 2 (3r, 4t, 5è i 6è de primària)

Per poder gaudir d'aquestes sessions us heu d'apuntar presencialment a la taula de consergeria de 16:30 a 18:30 amb la coordinadora d'activitats extraescolars, enviant un whatsapp al telèfon de la coordinadora 680.379.626 o enviant un correu electrònic al mail extarescolarsescolabacderoda@gmail.com.

Les places són limitades en cada sessió i els pares esteu convidats a participar de l'última part de la sessió de prova per resoldre els vostres dubtes sobre l'activitat, la coordinadora us donarà accés a la sessió en el moment que pertoqui.

Qualsevol dubte parleu amb l'Ainhoa la coordinadora.