BENVINGUDA

L'AMPA

Us donem la més cordial benvinguda i us oferim la nostra Associació com a lloc de trobada, intercanvi, debat i sobretot de treball per tal que l'educació dels nostres fills/filles sigui de qualitat. Estem convençuts que la unió fa la força i que compartir ens servirà per ajudar-los.

Volem promoure l'associacionisme dels pares i mares dels alumnes del centre en l'àmbit social, cultural, així com col·laborar amb l'equip docent per garantir la bona qualitat de la formació educativa dels alumnes. Des de l’AMPA participem en la gestió del centre mitjançant els representants al Consell Escolar del Centre i el contacte directe i fluid amb la direcció del centre.

Ens encarreguem de l’organització de les activitats extra escolars i les festes assenyalades, participant en els actes culturals i lúdics, organitzats pel centre. També fem aportacions econòmiques a l’escola per tirar endavant projectes com el de reutilització de llibres de text.

Però el més important és la implicació dels pares. Tots els pares i mares tenim coses per aportar i coses per aprendre.

APOSTEM PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT



dimarts, 26 de febrer del 2013

XERRADA: CAFÉ CIENTÍFIC, IGUALS PERÒ DIFERENTS.

Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, 28 Febrer 2013.

Sabies que 1 persona de cada 20 està afectada per una malaltia rara? Les malalties rares, són sempre genètiques? Es poden curar? Com puc saber si soc portador d'una malaltia rara?

Biocomunica't ens proposa respondre totes aquestes preguntes a la seva xerrada que tindrà lloc aquest dijous.

Data: Dijous 28 de febrer
Hora: 18:30
Lloc: Bar de la Casa de Convalescència, c. Sant Antoni Maria Claret, 171 de Barcelona

Els participants d'aquesta xerrada són:
  • Dra. Mª Antònia Vilaseca. Llicenciada en Farmàcia. Col·laboradora de la Unitat de Malalties Metabòliques de l'Hospital Sant Joan de Déu i una de les fundadores de la web www.guiametabolica.org
  • Dra. Mercedes Serrano. Neuropediatra, CIBERER, Hospital Sant Joan de Déu.
  • Dr. Manuel Armayones, Doctor en Psicologia, Professor Titular dels estudis de Psicologia de la UOC, Vicepresidente de FEDER.
Podeu trobar més informació aquí

OrganitzaBIOcomuniCA'T