BENVINGUDA

L'AMPA

Us donem la més cordial benvinguda i us oferim la nostra Associació com a lloc de trobada, intercanvi, debat i sobretot de treball per tal que l'educació dels nostres fills/filles sigui de qualitat. Estem convençuts que la unió fa la força i que compartir ens servirà per ajudar-los.

Volem promoure l'associacionisme dels pares i mares dels alumnes del centre en l'àmbit social, cultural, així com col·laborar amb l'equip docent per garantir la bona qualitat de la formació educativa dels alumnes. Des de l’AMPA participem en la gestió del centre mitjançant els representants al Consell Escolar del Centre i el contacte directe i fluid amb la direcció del centre.

Ens encarreguem de l’organització de les activitats extra escolars i les festes assenyalades, participant en els actes culturals i lúdics, organitzats pel centre. També fem aportacions econòmiques a l’escola per tirar endavant projectes com el de reutilització de llibres de text.

Però el més important és la implicació dels pares. Tots els pares i mares tenim coses per aportar i coses per aprendre.

APOSTEM PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT



diumenge, 17 de juny del 2012

BÀSQUET: COPA CEEB I TROBADA

Estem a punt d'acabar el curs i és el moment de recollir els fruits de l'esforç que hem fet al llarg de l'any escolar. Us passem un recull fotogràfic dels últims moment pel que fa a l'activitat de bàsquet: la recollida de la copa com a guanyadors de grup de la lliga CEEB i també de la trobada que va tenir lloc a l'escola La Mar Bella del Poble Nou amb motiu de la seva festa de fi de curs. Ens  van fer sentir com a casa!. Aprofitem per agrair-los la seva invitació i la seva acollida. Moltes gràcies!!


 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per la gran temporada a tots els jugadors i entrenadors,el millor esta per vindre¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

no hi dubte que aquesta escola es un referent dins l´esport escolar barceloni amb la activitat de basquet es una llastima .que aixo pugui desapareixer .anims a tots el que eu treballat amb aixo.i ojala a la nostre escola es treballes la mitad del que u feu vosaltres. anims atent coordinador escola de basquet

Anònim ha dit...

gran feina en aquesta escola-felicitats

Anònim ha dit...

Los prebenjamines de Bac de Roda quedaron campeones de Barcelona? Pues tiene mérito porque ganar en las finales a los equipos campeones del grupo 1, contra el que jugó mi hijo, y del grupo 2, que tambien sería bueno, les debía costar mucho. ¡Felicidades!

Anònim ha dit...

la factoria de jugadors m´han dit que no para de treballar anims i a seguir amb els exits obtiguts.desde la marbella

Anònim ha dit...

felicitats encara que no nes de cara,anims .