BENVINGUDA

L'AMPA

Us donem la més cordial benvinguda i us oferim la nostra Associació com a lloc de trobada, intercanvi, debat i sobretot de treball per tal que l'educació dels nostres fills/filles sigui de qualitat. Estem convençuts que la unió fa la força i que compartir ens servirà per ajudar-los.

Volem promoure l'associacionisme dels pares i mares dels alumnes del centre en l'àmbit social, cultural, així com col·laborar amb l'equip docent per garantir la bona qualitat de la formació educativa dels alumnes. Des de l’AMPA participem en la gestió del centre mitjançant els representants al Consell Escolar del Centre i el contacte directe i fluid amb la direcció del centre.

Ens encarreguem de l’organització de les activitats extra escolars i les festes assenyalades, participant en els actes culturals i lúdics, organitzats pel centre. També fem aportacions econòmiques a l’escola per tirar endavant projectes com el de reutilització de llibres de text.

Però el més important és la implicació dels pares. Tots els pares i mares tenim coses per aportar i coses per aprendre.

APOSTEM PER UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT



dimarts, 22 de juny del 2010

FESTA FI DE CURS

El passat 12 de juny es va celebrar a l'escola la Festa de fi de curs i mostra d'extraescolars. Va ser una jornada molt agradable i divertida en la que es va repetir la festa de l'escuma que tant agrada als nens.
Com a novetat es va fer l'entrega dels premis del concurs literari que aquest any va ser el primer. Es van penjar les obres de tots els participants perque les poguèssiu llegir.
També es va poder veure una petita mostra de les activitats que es fan a teatre.
Al sopar van tornar a participar molts pares i nens i va ser una vetllada molt agradable. Us convidem a tots els que no vàreu venir a participar l'any vinent.
Moltes gràcies a tots per la vostre participació i col.laboració en els diferents actes. Esperem seguir creixent amb vosaltres!
Anirem penjant més fotos així ens vagin arribant. Si en teniu alguna de bonica que voleu compartir, ens la podeu fer arribar al coreu de l'AMPA:ampabacderoda@gmail.com